αποταμίευση | επένδυση | σύνταξη   

Τι κάνεις σήμερα για να έχει το παιδί σου το μέλλον που ονειρεύεται;

​Σαν γονείς πάντοτε θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο παιδί μας τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον όταν θα ενηλικιωθεί.

Τι κάνουμε όμως σήμερα για να μπορέσει το παιδί μας να πραγματοποιήσει τα μελλοντικά του όνειρα, όποια και αν είναι αυτά;
 
Εκτός από σωστή καθοδήγηση στο παιδί μας θα χρειαστεί εκ μέρους μας και έγκαιρος οικονομικός προγραμματισμός, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε το παιδί μας οικονομικά στα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής του.
 
Για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες επιτυχίας ο οικονομικός προγραμματισμός μας, χρειάζεται να ακολουθήσουμε μερικές βασικές αρχές:
 

  1. Ξεκινάμε νωρίς: Μια μικρή επένδυση που γίνεται σήμερα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο κεφάλαιο από μια μεγάλη επένδυση που γίνεται στο μέλλον.
 
  1. Δεν βάζουμε όλα τα αυγά μας σε ένα καλάθι: Η διασπορά μειώνει τον επενδυτικό κίνδυνο και επιτυγχάνεται μέσω τοποθετήσεων σε διάφορα επενδυτικά ταμεία με έκθεση σε πολλές επενδυτικές κατηγορίες.
 
  1. Επιλέγουμε να επανεπενδύσουμε το κέρδος μας στο αρχικό κεφάλαιο: Με τη δύναμη της σύνθετης κεφαλαιοποίησης, επιτυγχάνεται ακόμη πιο ψηλός ρυθμός ανάπτυξης.
 
Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Ancoria Insurance;

H Ancoria Insurance είναι ασφαλιστική εταιρεία σουηδικής καταγωγής, εγγεγραμμένη στην Κύπρο από το 1987, και εξειδικεύεται στον οικονομικό προγραμματισμό. Μέσω του Ancoria Life Policy που προσφέρει η Ancoria Insurance, μπορείτε να υλοποιήσετε το οικονομικό σας πλάνο χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών επιλογών με παγκόσμια διασπορά.
  


facebook   Linked in   Youtube