αποταμίευση | επένδυση | σύνταξη   

Τα οφέλη του σχεδίου


Το Ancoria Life Policy σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε απλά, συνετά
και αποτελεσματικά τα χρήματά σας.


Η ευελιξία του Ancoria Life Policy είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σχεδίου. Εσείς αποφασίζετε το ποσό που θέλετε να επενδύσετε και δεν υπάρχει υποχρέωση ή δέσμευση για καταβολή τακτικού ασφαλίστρου αν δεν το επιθυμείτε. Επιπλέον, όλα τα χρήματα που τοποθετούνται στο συμβόλαιό σας επενδύονται άμεσα χωρίς να χάνονται σε άλλες καλύψεις.

Δεν υπάρχει διαφορά στην τιμή πώλησης ή αγοράς των μονάδων στα ταμεία του σχεδίου και μέσω της υπηρεσίας μας Ancoria Online Service μπορείτε να τροποποιείτε ανά πάσα στιγμή την επενδυτική πολιτική του σχεδίου σας. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ancoria Insurance βρίσκεται συνεχώς στη διάθεσή σας με στόχο να σας παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και συνεχή υποστήριξη. Να είστε βέβαιοι πως η Ancoria Insurance είναι ο συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευτείτε. 

Γιατί να επιλέξετε την Ancoria
  • Διαθέτουμε τεχνογνωσία 30 χρόνων στη διαχείριση κεφαλαίων σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με διακεκριμένους χρηματοπιστωτικούς και επενδυτικούς οργανισμούς.
  • Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών ταμείων με παγκόσμια διασπορά, παρέχοντας λύσεις για βραχυπρόθεσμους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους.
  • Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή πλήρους και συνεχούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας. Οι διαδικασίες, οι πολιτικές, το κόστος διαχείρισης και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που αφορούν στα ταμεία μας, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

facebook   Linked in   Youtube   Google Plus